facebook pixel O Nama - Gejming Akademija | Gaming Academy

Gejming Akademija te vodi

do seniora video igara
Gaming Academy

Ko smo mi?

Mi smo grupa zaljubljenika u video igre i obrazovanje, ali smo i programeri, dizajneri, advertajzeri i biznis developeri. Kreativci koji menjaju svet svojim igricama.

Mi smo deo IT Centra iz Niša koji već 15 godina vrši edukacije na praktičan i kreativan način i stvara uspešne ljude. Ovo je jedinstvena škola u kojoj imaš tu čast da sa mladim ljudima kreiraš svoje ideje i napraviš uspešan projekat do kraja. 

Gejming Akademija je nastala kroz saradnju sa Naučno Tehnološkim Parkom i ostalim gejming kompanijama u Nišu u želji da mladima približi kako nastaje svet video igara.

Ako u tebi ima dovoljno kreativnosti i želiš da učestvuješ u programu razvoja video igara, zajedno ćemo prepoznati tvoja interesovanja i pronaći ti mesto u gaming industriji. Na ovom kursu ćeš videti šta je to što ti najviše leži kada je izrada video igara u pitanju. Kada naučiš osnove programiranja, 2D i 3D dizajna, audio produkcije, upravljanja projektima i marketinga, otkrićeš u kom smeru želiš dalje da se usavršavaš. Ovo je najbolji vid profesionalne orijentacije i otktivanja sopstvenih talenata i interesovanja. 

Prijavi se
40+
Lansiranih Projekata
15+
Godina Iskustva
2100+
Sertifikovanih polaznika

Naši najbolji projekti

VR game i mobile

Basketball Madness

BasketBall Madness je VR igra od koje će vam se zavrteti u glavi. U prelepom okruženju sa smešnim likovima biće zaista teško ne nasmejati se i koncentrisati se na rezultat. Postignite koševe dok skupljate nagrade i izbegavate prepreke. Takmičite se sa prijateljima i osvojite najbolji rezultat!

Standardni način: Klasična košarkaška arkadna igra, samo snimite nekoliko obruča!

Igrač protiv AI: Igrajte se i dokažite da ste bolji od neobične AI koju smo obučili!

Zabavni režim: Dok igrate igru, imate pojačanja i isključenja, kao i likove sa smešnim stvarima za reći.

Način rada na terenu: Ovo je način na koji možete vežbati i izoštriti svoje košarkaške sposobnosti dok igrate na terenu umesto na arkadnoj mašini.

 • April, 2020
 • VR
 • Casual, Indie, Sports, Early Access

Otvori igru

Magic Realm: Online

Od kada je prvi posmatrač otkrio svoje moći, Eternium je bio jedina stvar koja je našim posmatračima dala snagu da savladaju sve i svakoga ko je ugrozio naš univerzum. Sada je po prvi put sam Eternium u velikoj opasnosti.  Prekršena je tajna zakletva, a prvi put u životu neko ko nije posmatrač zna za Eternium, a tamo je jedna moćna, zlonamerna, okrutna veštica.

Magic Realm: Online je kooperativna Multiplayer “Odbrani cilj” igra napravljena ekskluzivno za VR. Sadrži unikatne karaktere i prelepe mape. Igrajte sami ili sa do 4 prijatelja i odbranite izvorni kristal od napadača sa drugog sveta gladnih moći.

Igra je inspirisana epskom fantazijom i igrama odbrane tornja. To je beskrajna pucačina zasnovana na talasima koja kombinuje različite žanrove igara. Igrajte sami ili na mreži sa do 4 druge osobe koje vam se mogu pridružiti u bilo kom trenutku. Igra se meri na osnovu broja ljudi koji igraju, što olakšava igranje igre onako kako je predviđeno – sa više igrača. Pogledajte koliko dugo možete izdržati protiv nemilosrdnih osvajača i takmičiti se za prvo mesto na globalnoj tabeli lidera kako talasi postaju sve teži.

 • Januar, 2019
 • VR
 • Action, Indie

Otvori igru

Tropical Air Hockey

Tropical Air Hockey je VR igra za svakoga, sa dostupnih 5 modova, garantuje neprestanu zabavu dok pruža opuštajuće iskustvo igranja vazdušnog hokeja na tropskom ostrvu.

Crash režim će vam pružiti beskrajne sate zabave Smashing stuff vith iour skills, Pinball mode je nešto klasično što će vam sada dati iskustvo da igrate fliper na stolu Air Hockey i na kraju turnir na kojem možete testirati svoje veštine protiv AI igrača i osvojiti prvo mesto uz zlatni pehar.

Pet režima igre

Standardni režim: Igrajte standardnu igru protiv AI
Zabavni režim: Igrajte igru protiv veštačke inteligencije sa pojačanjima i smanjenjem snage i iznenađujućim kolekcionarstvom
Režim sudara: Igrajte sami i razbijajte predmete dok štitite svoj cilj i pazite da ne propustite bombu u šolji za čaj
Režim turnira: Takmičite se protiv AI igrača i pokušajte da osvojite trofej
Režim flipera: Dok igrate klasičnu igru flipera na stolu Air Hockey pokušajte da postignete novi rekord

 • Februar, 2020
 • VR
 • Casual, Indie, Simulation, Sports, Early Access

Otvori igru

Prijem prvih kadeta za Gejming
Akademiju otvoren do 25. septembra

Tennis Arcade VR

Tennis Arcade VR je arkadna igra tenisa sa zanimljivim modovima, realističnom fizikom, globalnim semaforom za rezultate pa čak i PvP modom gde možete igrati protiv drugih igrača!

 • Jul, 2018
 • VR
 • Casual, Simulation, Sports

Otvori igru

Sheriff Exam

Sheriff Exam “Western” pucačka simulacija. Sastoji se iz glavnog dela “Ispit za novog šerifa” i preliminarnih mini igara.

Završi sve misije i postani novi šerif!

 • May, 2021
 • VR
 • Action, Shooter, Simulation

Otvori igru

Upis je u toku!

Prijavi se za Gejming Akademiju preko email-a i brzo ćeš dobiti info za dalje.
Prijavi se

Naši partneri

Gejming Akademiju podržavaju vodeće IT kompanije