facebook pixel Magic Realm: Online | Gaming Academy Niš

Magic Realm: Online

July 27, 2021
Gaming Academy

Od kada je prvi posmatrač otkrio svoje moći, Eternium je bio jedina stvar koja je našim posmatračima dala snagu da savladaju sve i svakoga ko je ugrozio naš univerzum. Sada je po prvi put sam Eternium u velikoj opasnosti.  Prekršena je tajna zakletva, a prvi put u životu neko ko nije posmatrač zna za Eternium, a tamo je jedna moćna, zlonamerna, okrutna veštica.

Magic Realm: Online je kooperativna Multiplayer “Odbrani cilj” igra napravljena ekskluzivno za VR. Sadrži unikatne karaktere i prelepe mape. Igrajte sami ili sa do 4 prijatelja i odbranite izvorni kristal od napadača sa drugog sveta gladnih moći.

Igra je inspirisana epskom fantazijom i igrama odbrane tornja. To je beskrajna pucačina zasnovana na talasima koja kombinuje različite žanrove igara. Igrajte sami ili na mreži sa do 4 druge osobe koje vam se mogu pridružiti u bilo kom trenutku. Igra se meri na osnovu broja ljudi koji igraju, što olakšava igranje igre onako kako je predviđeno – sa više igrača. Pogledajte koliko dugo možete izdržati protiv nemilosrdnih osvajača i takmičiti se za prvo mesto na globalnoj tabeli lidera kako talasi postaju sve teži.